https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ;ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ;ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Ανακοίνωση - διαμαρτυρία της Ένωσης Ξενοδόχων ΛουτρώνΥπάτης, για την Ιαματική Πηγή



 

ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ 

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ; Η ΕΤΣΙ; ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣΜΕΝΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ! 

Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης

Κύριοι, 

Είναι Πάσχα  και το υδροθεραπευτήριο Λουτρών Υπάτης είναι θεόκλειστο και πάλι. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύονται ψεύτικες και παραπλανητικές οι υποσχέσεις και οι ευκαιριακές εξαγγελίες για τον ιαματικό τουρισμό της περιοχής μας.

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε το σκεπτικό των αρμόδιων υπηρεσιών να κρατήσουν κλειστές τις υδροθεραπευτικές εγκαταστάσεις τα Ιαματικής πηγής Λουτρών Υπάτης, κατά την περίοδο των Πασχαλινών διακοπών που διανύουμε αν και η ετήσια συντήρηση τους έχει ολοκληρωθεί.

Οι τοπικές επιχειρήσεις που πασχίζουν να επιβιώσουν μέσα στο ζοφερό κλίμα της εποχής, δέχονται ακόμα ένα σοβαρό πλήγμα σήμερα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός αρμόδιου.

Από Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι Πολιτευτές και Κεντρική Διοίκηση, αντιμετωπίζουμε μια απέραντη αδράνεια, σιωπή και ανικανότητα επίλυσης του προβλήματος που καταδυναστεύει και βουλιάζει τον τόπο μας στην παρακμή και την καταστροφή. 

Πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό ότι είναι υποχρέωση της Πολιτείας η απρόσκοπτη λειτουργία της Ιαματικής Πηγής, ώστε να δουλέψουμε και να ζήσουμε στον τόπο μας με αξιοπρέπεια. Σε διαφορετική περίπτωση ο τόπος μας  ρημάζει ολοένα και περισσότερο. 

Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ 


Είμαι όμως εδώ για τη Φθιώτιδα και είμαι έτοιμος να συγκρουστώ για το συμφέρον της!
Με όποιον δεν καταλάβει, πως έχουμε και εμείς τις δικές μας ανάγκες, τις δικές μας προτεραιότητες για τις οποίες δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά:
για την ανάδειξη της Φθιώτιδας, σε απόλυτο προορισμό Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας, μέσα από την ουσιαστική αξιοποίηση του πλούτου της σε Ιαματικές Πηγές.


Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΗΣ 

ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ  ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ -ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ  ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΗ ΠΗΓΗ ΕΣΟΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ 

ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ 

ΜΕΤΑ ΝΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ <<ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ>>  ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΩΣ  ΔΟΥΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗ,ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΑ, ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΧΕΡΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΣ ΑΥΤΟ:ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ!




Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΧΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

 (Ο ΕΟΤ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟ Τ.ΧΣ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ  ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΙΑ ΔΑΙΔΑΛΩΔΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ  ) 


 
========================


 

ΔΕΣ ΑΥΤΟ:Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Η ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ 

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ (η «Σύμβαση») συνάπτεται από και μεταξύ:

(Α) των ακόλουθων Κρατών Μελών των οποίων νόμισμα είναι το ευρώ...

(Β) της Ελληνικής Δημοκρατίας (εφεξής αναφερόμενη ως «Ελλάδα» ή ο «Δανειολήπτης»), που εκπροσωπείται από τον Υπουργό Οικονομικών, 

και (Γ) της Τράπεζας της Ελλάδος, που ενεργεί ως αντιπρόσωπος για λογαριασμό του Δανειολήπτη (εφεξής αναφερόμενη ως «Αντιπρόσωπος του Δανειολήπτη») που εκπροσωπείται από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. 




ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»


https://patroklosthronios.blogspot.com/2021/07/5.html

===========================

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια