https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB Χαμένα “Λεφτά στο χιόνι”….

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Χαμένα “Λεφτά στο χιόνι”….

 

Δήμος Δομοκού :“Λεφτά στο χιόνι”….




Να καλέσουμε την δαιμόνια Νικολούλη τελικά ??????


Ακολουθεί ερώτηση πολίτη προς τον Δήμο Δομοκού  την οποία λάβαμε στην θεματική  μας ενότητα ”Είπαν οι πολίτες”.

“Αγαπητοί μου συμπολίτες,  αγαπητοί  εκπρόσωποι του Δήμου. Με λύπη διάβασα στην Διαύγεια του Δήμου μας για την κατασπατάληση πόρων  με πρόσχημα τον αποχιονισμό του Δήμου Δομοκού.

Συγκεκριμένα δόθηκε ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!!! ( ΑΔΑ: ΨΒΖΖΩ9Α-8ΕΩ) με την απόφαση 61/2022  της οικονομικής επιτροπής του Δήμου μας ,στις 17/03/2022 ,το ποσό των: τριάντα πέντε χιλιάδων εξακοσίων σαράντα πέντε ευρώ και εξήντα επτά λεπτών (35.645,67) για την ΕΠΙΣΚΕΥΗ  του αποχιονιστικού τύπου UNIMOG του Δήμου Δομοκού.



Διαφωτίστε μας κύριοι του δήμου ποιο ανταλλακτικό κοστίζει 35.645,67€????

Ένα μεταχειρισμένο αποχιονιστικό νεότερης χρονολογίας κοστίζει από είκοσι ένα χιλιάρικα (21.000€) και μπορεί οποιοσδήποτε να το βρει και να διαπιστώσει πολύ εύκολα, στο car.gr.

Ποιο το όφελος του δήμου κύριοι;;;   Τυχαίο γεγονός πως στον ΙΔΙΟ προμηθευτή στις 17/03/22  (ΑΔΑ:6ΜΖΚΩ9Α-ΡΝ5) ανατίθεται με απόφαση Δημάρχου η προμήθεια λεπίδας αποχιονισμού και αλατιέρας με ποσό δεκαεπτά χιλιάδων τριακοσίων  εξήντα ευρώ (17.360,00) . Δηλαδή την ίδια μέρα ο ίδιος άνθρωπος λαμβάνει για το εκχιονιστικό  πενήντα τρείς χιλιάδες ευρώ ( 53.000,00) . Ποιο το όφελος κύριοι του δήμου , ποιο το όφελος συμπολίτες;;. Τι ακριβώς συμβαίνει;;

Κορυφαίο δε γεγονός είναι πως πλήρωσε ο δήμος μας αυτά τα χρήματα με την έννοια του κατεπείγοντος χωρίς να ψάξει την αγορά την ίδια στιγμή που όποιος κυκλοφορεί βλέπει παντού μηχανήματα μισθωμένα της Περιφέρειας. Δικά μας εκχιονιστικά όποτε και εάν. Το θέμα γίνεται πιο περίπλοκο όταν στις 23/03/2022 με απόφαση Δημάρχου (ΑΔΑ:6ΖΣΜΩ9Α-Ε75) ανατίθεται σε ΙΔΙΩΤΗ ο αποχιονισμός της Δ.Ε ΔΟΜΟΚΟΥ και ΞΥΝΙΑΔΟΣ με κόστος είκοσι τέσσερις χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα έξι ευρώ (24.676,00). Συμπολίτες μου, αφού φτιάξαμε κατεπειγόντως το  μηχάνημα με 53.000,00€  και αφού ενδιαμέσως ο δήμος παρέλαβε στις 21/03/2022 καινούριο αποχιονιστικό μηχάνημα αξίας 217.000 πληρώσαμε ιδιώτη για τον αποχιονισμό του Δομοκού.

ΑΙΔΩΣ. Τα συμπεράσματα δικά σας, την Παρασκευή στην παρέλαση, όλοι μαζί να χειροκροτήσουμε την αλόγιστη αυτή σπατάλη. Την κοροϊδία αυτή. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.  Τι ψηφίσατε …….. δικό σας.”

Ακολουθούν οι αποφάσεις :












Ο Δήμος Δομοκού  παρέλαβε την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022  νέο μηχάνημα έργου με χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών   με το ποσό των 217.000ευρώ.
  Το συγκεκριμένο μηχάνημα έργου  θα ενισχύσει το μηχανολογικό εξοπλισμό  του Δήμου  με στόχο την αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών και την επιχειρησιακή του ετοιμότητα  ως μηχάνημα αποχιονισμού  θα έχει  αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.




     ΔΕΣ ΑΥΤΟ:  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ



ΚΑΙ ΑΥΤΟ:ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ;


ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»



https://patroklosthronios.blogspot.com/2021/07/5.html

      Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ              

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια