https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB Ποια είναι η αλήθεια για την Ε.Ε.; (ΜΕΡΟΣ 12ο)- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ποια είναι η αλήθεια για την Ε.Ε.; (ΜΕΡΟΣ 12ο)- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»

 



Μόνο στον Προϋπολογισμό του 2022 τα διατίθενται 243 εκατομμύρια ευρώ στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης και αυτά είναι τα φανερά κονδύλια που διαχειρίζεται το εν λόγω υπουργείο.

Την ώρα που οι Έλληνες αγωνιούν για την υγεία και την εργασία τους – το 33% των πολιτών αδυνατεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες διαβίωσης – με πλήθος μαθητών να λιποθυμούν κυριολεκτικά στα σχολεία η κυβερνητική πολιτική ζημιώνει ακόμα περισσότερο το πορτοφόλι του Έλληνα, καθώς το κράτος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την κάλυψη των αναγκών των μεταναστών . ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ. Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, υποψήφιος Βουλευτής στο νόμο Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αναλύει το μεταναστευτικό ζήτημα στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ‘Έλενα Γκίκα. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

 Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

================================



ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»



https://patroklosthronios.blogspot.com/2021/07/5.html

      Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ              

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια