https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) - ( ΜΕΡΟΣ 8ο )

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) - ( ΜΕΡΟΣ 8ο )

 

"... Πάμε το νούμερο 17 στη σελίδα 11 . και εδώ ξεκινάει ένας ατελείωτος χορός με μεταβιβάσεις ακινήτων είτε γης , είτε γης η οποία έχει και κτίσματα μέσα .Τα δείχνουμε αναλυτικά για να μπορούν να βλέπουν όλοι. Γιατί αρκετοί από αυτούς οι οποίοι θα δουν αυτά ενδεχομένως να έχουν και προσωπικό ιδιωτικό ενδιαφέρον μήπως έτσι παρακινηθούν ..."

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΒΑΙΟΣ


ΣΤΙΣ 12-11-2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ" ΤΟΥ "ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΝΑΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ:


"... στο συγκεκριμένο ΦΕΚ θα δούμε τα ακίνητα τα οποία έχουν μεταβιβαστεί από την ημερομηνία ίδρυσης του  Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ από το 2011 μέχρι και το 2014.Αυτα τα οποία θα δείξουμε ξεφεύγουν κάπως από την φαντασία ,θα δούμε εκτάσεις και νούμερα τα οποία είναι τρομακτικά στην κυριολεξία αλλά είναι μέσα στο ΦΕΚ , έχουν ήδη μεταβιβαστεί στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ  και έχουνε κάνει φτερά ήδη από το δημόσιο πλούτο της χώρας μας! ..."

"... είχαμε μείνει στην πρώτη σελίδα από το ΦΕΚ 1020 στο νούμερο 8. Το οποίο έλεγε " δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού " . Είχαμε πει και είχαμε αναλύσει ότι είναι αδύνατον να σου παίρνουνε περιουσιακά στοιχεία και να μην υφίστασαι ζημία . Είναι τραγικό αυτό που έχουν υπογράψει και μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας ...."

"...Γιατί κανένας από μας δεν κάθεται να μελετήσει  να γνωρίσει , δεν έχουμε το χρόνο ,έχουν φροντίσει ούτως ώστε να μην έχουμε χρόνο καθόλου και όσοι από εμάς , μιλάω για τους υποψηφίους βουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις έχουν την δυνατότητα αυτή , είμαστε υποχρεωμένοι να βγούμε να πούμε την αλήθεια , να δείξουμε την αλήθεια , να μιλήσουμε στον κόσμο ούτως ώστε να μπορέσει να αντιληφθεί το τι ακριβώς συμβαίνει ...."

"... Κεφάλαιο 1 " μεταβιβάζεται και περιέρχεται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ  Α.Ε. το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους, μέσω σύμβασης, κάθε δικαιώματος, αποκλειστικής ή μη , χρήσης , διοίκησης , διαχείρισης και εκμετάλλευσης και αξιοποίησης και γενικώς κάθε είδους περιουσιακής φύσης δικαιωμάτων , κεκτημένων οικονομικών συμφερόντων , άυλων δικαιωμάτων και δικαιωμάτων λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης των υποδομών του ακόλουθου ακινήτου .... αντιλαμβανόμαστε όλοι με αυτά τα οποία γράφει ότι μεταφέρεται στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ  ακόμη και η τελευταία πέτρα που υπάρχει στο συγκεκριμένο ακίνητο ....."

"...Πιο είναι  το συγκεκριμένο ακίνητο ; το βλέπουμε αμέσως παρακάτω στη δεύτερη σελίδα , είναι στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.  Έχει ΑΒΚ , το ΑΒΚ που βλέπετε είναι ο αριθμός βιβλίου καταγραφής , ο αριθμός καταχώρησης, όπως τα λένε , έχουν ειδικό βιβλίο στο οποίο καταχωρούνται όλα αυτά τα ακίνητα τα οποία πηγαίνουν  στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ  και έχει έκταση 343.760 τετραγωνικά μέτρα. Όλοι μας γνωρίζουμε ποιο είναι το στάδιο ειρήνης και φιλίας και αντιλαμβανόμαστε την έκταση την οποία κατέχει . Η οποία έκταση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έφυγε πια από τα χέρια μας , έκανε φτερά ανήκει στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ  και άλλοι πλέον έχουν το χώρο αυτό και τον εκμεταλλεύονται όπως οι ίδιοι επιθυμούν για προσωπικό για ιδιωτικό όφελος και όχι για δημόσιο συμφέρον να είμαστε ξεκάθαροι πάνω σε αυτό ...."

"... Το  Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ  δημιουργήθηκε για να ξεχρεώσουμε, υποτίθεται , όλα τα χρέη με τα οποία είμαστε επιφορτισμένη ως χώρα . Τώρα το πως μας βάλανε στα μνημόνια με 250 δις χρέος και τώρα μετά από 10 χρόνια μας είπανε ότι το χρέος είναι βιώσιμο παρότι το χρέος ανήλθε στα 380 δις βγαίνουν και διατυμπανίζουν...."

"...παίζουνε με τη νόηση μας και παίζουν με τη νόηση μας επειδή εμείς τους το επιτρέπουμε .Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος..."

"...πάμε στο 7 το οποίο είναι στη σελίδα 3. Εδώ μεταβιβάζεται και περιέρχεται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία << Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. >> κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή το ακόλουθο ακίνητο κυριότητας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού μεθ ΄όλων των υφιστάμενων κτιρίων, εγκαταστάσεων, συστατικών ,παραρτημάτων και παρακολουθημάτων αυτού, συνολικής έκτασης, κρατηθείτε, ένα εκατομμύριο 1.180.720.00 τ.μ.  στην τοποθεσία  Τσαμπίκα του δήμου Αρχαγγέλου στη Ρόδο. ..."

"...Είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει ! αντιλαμβανόμαστε γιατί νούμερα και γιατί εκτάσεις μιλάμε αυτή τη στιγμή ; Στη Ρόδο; που είναι το βαρύ πυροβολικό του ελληνικού τουρισμού ; Ξεκινάνε και δίνουν στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ  1.180.720.00  τ.μ.  ; Είναι μόνο ένα κομμάτι αυτό γιατί υπάρχουν κι άλλα . Μιλάμε για ένα νησί το οποίο έχει 8 με 9 μήνες το χρόνο τουρισμό . Ο τουρισμός που έχει η Ρόδος ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια κάθε χρόνο . Αντιλαμβανόμαστε τώρα ότι αυτοί οι οποίοι θα πάρουνε όλη αυτή την έκταση , το τι θα φτιάξουνε , πώς θα εκμεταλλευτούν αυτό το χώρο και τι υπερκέρδη θα ωφεληθούν...  ..."

"...Όχι για τους Έλληνες . Προφανώς θα πάνε στους ιδιώτες απλά ένα κομμάτι θα το δώσουν στο Ελληνικό Δημόσιο υποτίθεται σαν ενοίκιο για να ξεπληρώσει τα χρέη προς το δημόσιο από τα μνημόνια ...."

"... όλα αυτά γίνονται μπροστά στα μάτια μας ..."

"...στην ουσία τι κάνουνε αυτοί τώρα ; Μας περιορίζουν την ελευθερία μας ,πέρα από όλα τα άλλα ,  μας περιορίζουν και την ελεύθερη πρόσβαση στην επικράτεια   της πατρίδας μας , πράγμα το οποίο είναι αντίθετο με το άρθρο 5 και την παράγραφο 4 του συντάγματος το οποίο μιλάει ξεκάθαρα περί μετακίνησης πολιτών ανά την επικράτεια . ..." 

"... Από τη στιγμή που θα τα πάρουν ιδιώτες αυτά τα κομμάτια εκ των πραγμάτων η ελεύθερη πρόσβασης δεν θα υφίσταται σε καμία περίπτωση εγώ ο ιδιώτης πολύ απλά θα περιφράξω το χώρο και για να εισέλθει μέσα θα πρέπει να πληρώσεις αντίτιμο ..."

"... είπα και πριν έρχονται σε αντίθεση με το άρθρο 5 παράγραφο 4 του συντάγματος . Αλλά θα μου πείτε τώρα πιο σύνταγμα ; Από τη στιγμή που έχουμε μπει στα μνημόνια και έχουμε μπει κάτω από το αγγλικό δίκαιο για ποιο σύνταγμα μιλάμε ; το σύνταγμα πλέον είναι ένα κουρελόχαρτο στην κυριολεξία δεν έχει απολύτως καμία αξία ! ..."

"... για πολλοστή φορά θα θεωρήσω ενόχους  εμάς τους ίδιους . Διότι αυτοί μπορεί να μας υφαρπάζουν την ψήφο μας με φρούδες υποσχέσεις και με πάρα πολλά ψέματα αλλά από την άλλη μεριά η αντίδραση η δική μας είναι μηδενική! Και  η αντίδρασή μας το είχαμε πει και σε άλλες εκπομπές , είναι μία και μόνο , δεν έχουμε άλλη λύση . Είναι η ΕΝΩΣΗ μας ! ..."

"...Διαφορετικά το είπαμε το λέμε και θα το ξαναλέμε θα φύγει όλη η χώρα από τα χέρια μας και δεν θα πάρουμε είδηση το τι ακριβώς έχει συμβεί και όλα αυτά από την αδιαφορία που εμείς οι ίδιοι επιδεικνύουμε ..."

"... Πάμε το νούμερο 17 στη σελίδα 11 .  και εδώ ξεκινάει ένας ατελείωτος χορός με μεταβιβάσεις ακινήτων είτε γης , είτε γης η οποία έχει και κτίσματα μέσα .Τα δείχνουμε αναλυτικά για να μπορούν να βλέπουν όλοι. Γιατί αρκετοί από αυτούς οι οποίοι θα δουν αυτά ενδεχομένως να έχουν και προσωπικό ιδιωτικό ενδιαφέρον μήπως έτσι παρακινηθούν ..."

"...τα κομμάτια της πόλης που ανήκουν στο Δήμο θα τα πάρουνε και αυτά γιατί δεν βλέπω τους δημάρχους και τα δημοτικά συμβούλια να αντιδρούν , δεν τους βλέπω γενικώς!..."

"...σε αυτή τη χώρα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα θα σας δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα . Στην Πάτρα  συμβαίνει το εξής παράδοξο , ισως είναι η μοναδική πόλη στον πλανήτη η οποία έχει μία τεράστια παραλιακή έκταση και μιλάω για μέσα στην πόλη, στην οποία οι κάτοικοι της  δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν βόλτα .Γιατί; Γιατί όλα έχουν περάσει στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. ..."

"...είναι απίστευτο πραγματικά αλλά είναι αληθινό . Είναι αξιον απορίας πως οι ίδιοι οι κάτοικοι της Πάτρας δεν έχουν απαιτήσει τόσα χρόνια να αλλάξει όλη αυτή η κατάσταση .Και η απαίτησή ξεκινάει από αυτούς τους οποίους εσύ ορίζεις ως άρχοντες της πόλης. Αν δεν ξεκινήσουν οι ίδιοι να πιέζουν τον δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να γίνει απολύτως .Τώρα όμως που όλα αυτά θα περάσουνε στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. Γεια σας! που λέμε  στα απλά ελληνικά που μιλάμε καθημερινώς ! ..."

"...εκτός αν αλλάξει η κατάσταση και για να αλλάξει η κατάσταση θα το ξαναπώ πάλι .Μόνο εάν ενωθούμε εμείς ! Μόνο εάν θα έχουμε στα χέρια μας μία πραγματική κυβέρνηση της χώρας η οποία θα είναι κυβέρνηση των Ελλήνων και θα λειτουργεί καθαρά και μόνο για το δημόσιο συμφέρον για το συμφέρον όλων μας! ..."

"...θα πρέπει όλοι μας μα όλοι μας να καθίσουμε κάτω να σκεφτουμαι να συσκεφτούμε και να πάρουμε αποφάσεις δεν γίνεται διαφορετικά ..."

"... τα ίδια τα κόμματα τα οποία τα κατονόμασα εθνοκτόνα είναι αυτά τα οποία έχουν δημιουργήσει και μας έχουν φέρει σε όλη αυτή την κατάσταση. Το ΠΑΣΟΚ το 2011 που ήτανε μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ αυτοι ήτανε που ξεκίνησαν  αυτού του είδους την εθνική καταστροφή  , την απώλεια της δημόσιας περιουσίας , αυτοί  ψήφισαν τον νόμο για το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. ..."

"... Το 2011 ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και φώναζε ότι όταν θα έρθει αυτός στην εξουσία , το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. μέσα σε μία νύχτα θα το εξαφανίσει διότι η κλοπή που γίνεται , η κλοπή που συντελείται εις βάρος του Έλληνα πολίτη είναι τρομακτική δεν πρόκειται λέγανε εμείς ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτρέψουμε τον αφανισμό της δημόσιας περιουσίας . ..."

"...Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και το 2016 έκανε το περίφημο νόμος 4389 στις 27 Μαΐου του 2016 όπου έκανε το υπερταμείο . Δημιούργησε την ΕΣΥΠ και έβαλε μέσα στην ΕΣΥΠ σαν θυγατρικές πλέον εταιρείες το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. την ΕΤΑΔ και το Τ.Χ.Σ. . Δηλαδή διόγκωση στον υπέρτατο βαθμό στο ήδη μεγάλο πρόβλημα. τα ψέματα Τα οποία λένε συνέχεια στον ελληνικό λαό και δεν αντιμετωπίζουνε ποτέ μα ποτέ η δικαιοσύνη. ..."

"...και σαν να μην έφτανε αυτό μόνο , έρχεται το ΚΙΝΑΛ το οποίο άλλαξε όνομα από ΠΑΣΟΚ έγινε ΚΙΝΑΛ  γιατί είχανε και χρέη πολλά, έτσι τώρα δεν τα έχουνε γιατί είμαστε ΚΙΝΑΛ  δεν έχουμε καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Έρχεται το ΚΙΝΑΛ  και κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.  για την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσιας .Λες και δεν ήταν αυτοί που ψήφισαν τον αρχικό νόμο .Εδώ είναι να τρελαίνεσαι! είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά ; ..."

"...Εντάξει με κοροϊδεύουν αλλά τόσο πολύ πια απροκάλυπτα ; Και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε όλους αυτούς αντί να θυμώσουμε ;! Να θυμώσουμε πολύ πάρα πολύ ..."

"...Είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει το κράτος έχει συνέχεια. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει και ο επόμενος που έρχεται μετά να ρίχνει τις ευθύνες στους προηγούμενους  διότι δεν υπάρχει κανενός είδους κυβέρνηση μέχρι τώρα που να μην έχει ρίξει τις ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις . Λες και οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν ήταν πάλι  οι ίδιοι, ήταν κάποιοι άλλοι ; ..."

"...Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε , να το φωνάζουμε , να το βροντοφωνάζουν στην κυριολεξία γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση . Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Είναι μονόδρομος Η ΕΝΩΣΗ μας!  ..."

"... στα παιδιά μας όμως ; τι θα τους πούμε ; τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας ; γιατί τα παιδιά μας κάποια στιγμή θα αντιληφθούν ότι εμείς γνωρίζαμε και δεν πράξαμε τίποτα! Και θα μας ρωτήσουν, οι ερωτήσεις θα είναι σκληρές και αμείλικτες ! Και εμείς τι θα το πούμε ; Τι θα πούμε στα παιδιά μας ; ότι το κάναμε για σας ; Δεν πράξαμε τίποτα επειδή φοβόμασταν για σας ; Όλοι έτσι λένε ! τα παιδιά πολύ εύλογα θα μας πουν .. Ποιος σας είπε ότι εμείς θέλουμε γονείς σαν κι εσάς οι οποίοι φοβούνται και τον ίσκιο τους ; ερωτήματα στα οποία θα βρεθούμε αναγκαστικά μπροστά τους και η ντροπή η οποία θα εισπράξουμε θα είναι ανείπωτη στην κυριολεξία! Αλλά εάν δεν ενωθούμε θα είναι αυτό το οποίο θα μας αξίζει! ..."


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SOCIAL MEDIA ΜΟΥ:
BLOGGER: triasamesy.blogspot.com 
FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ: www.facebook.com/esytriasam/ 
TWITTER: twitter.com/esytriasam 

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ              

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB


#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια