https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡ.ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡ.ΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;




ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ; 

ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ  

ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ,  ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΔΕΣ ΕΔΩ: https://giorgostagkoulis.blogspot.com/2020/10/blog-post_17.html

ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ  ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ  ΚΑΝΩ  ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ .

ΚΛΕΙΕΤΕ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ,

ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ  ΤΟΥ ΠΡ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021 https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/kratikos-proupol-2021-apospasma.pdf

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.

ΔΕΣ ΕΔΩ:https://esykamenonvourlon.blogspot.com/2020/11/alithinoi-oi-logariasmoi-katapistevmatos-tou-elliinikou-ethnous.html

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡ. ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΝΑ  ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΒΙΑΣ, ΛΗΣΤΕΙΩΝ, ΚΛΕΨΙΑΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ,ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ,

Γνωμοδότηση Αρείου Πάγου: Στο αρχείο εκατοντάδες δικαστικές απελάσεις αλλοδαπών

Την ανάκληση κι αρχειοθέτηση εκατοντάδων δικαστικών αποφάσεων για απελάσεις αλλοδαπών προτείνει με γνωμοδότηση του ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Το ερώτημα αφορούσε στο τι ισχύει σχετικά με τις απελάσεις αλλοδαπών οι οποίες έχουν διαταχθεί μετά από δικαστική απόφαση πριν από την αλλαγή του ποινικού κώδικα, καθώς ο νέος καταργεί το άρθρο 74 που αφορά τις δικαστικές απελάσεις, αφήνοντας σε ισχύ μόνο τις διοικητικές.

Επισημαίνεται, ότι έχει καταργηθεί και η απαγόρευση επανεισόδου αλλοδαπών που επιβαλλόταν με δικαστική απόφαση. Στο σκεπτικό της γνωμοδότησης αναφέρεται ότι ο ευμενέστερος νόμος ή διάταξη έχει αναδρομική ισχύ και ως εκ τούτου «οι εισαγγελικοί λειτουργοί επιβάλλεται να προβούν σε ανάκληση των σχετικών με τη δικαστική απέλαση παραγγελιών τους προς τις αρμόδιες Διευθύνσεις Αστυνομίας και ακολούθως να αρχειοθετήσουν, κατά το μέρος αυτό, την υπόθεση, εκδίδοντας σχετική προς τούτο αιτιολογημένη πράξη».

Ωστόσο, ο κ.Βουρλιώτης επισημαίνει ότι η παράνομη επάνοδος στη χώρα αλλοδαπού που είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών εξακολουθεί να αποτελεί αξιόποινη πράξη, «καθόσον η καταχώρηση του αλλοδαπού στο συγκεκριμένο κατάλογο δεν στηρίζεται αποκλειστικά στην περί απελάσεως και απαγόρευσης εισόδου διάταξη της σχετικής δικαστικής απόφασης».

Όμως μετά την κατάργηση της δικαστικής απέλασης, ο χαρακτηρισμός «ανεπιθύμητος» για αλλοδαπό με μόνη την απόφαση ή τη διάταξη δικαστηρίου «είναι νομικά ανεπέρειστη, αφόρητα δυσμενής και δοκιμάζει τα όρια της συνταγματικής τάξης και των διεθνών συμβατικών υποχρεώσεων της χώρας, γεγονός που καταδεικνύει την αναγκαιότητα νομοθετικής παρέμβασης για τον επαναπροσδιορισμό των όρων και προϋποθέσεων διαγραφής από τον ανωτέρω κατάλογο», καταλήγει η γνωμοδότηση του Ανετισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbomb.gr/ 

ΟΛΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΔΩ:https://eisap.gr/%ce%b3%ce%bd%cf%89%ce%bc%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-2-2021/


ΤΟΤΕΣ ΤΙ; ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ; ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ;ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ;

Η ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ 

ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; 

ΦΥΣΙΚΑ Ε.ΣΥ.




ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.
2.0. Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:
2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.
2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

ΣΕΛΙΔΑ 10 από 40
2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.
3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.
4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.
5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.
6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.
7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.
8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ







ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB 

#ελληνωνσυνελευσις##ελλήνωνσυνέλευσις#





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια