https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

 

ΟΙ ΔΥΟ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ (ΤΑ ΛΕΦΤΑ)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"PDFΕκτύπωσηE-mail

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της “Νέας Δημοκρατίας”, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις.

Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της “Νέας Δημοκρατίας”, ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος εξουσίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τέτοιου είδους απόψεις να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας που διακρίνεται από τις αρχές της Δημοκρατίας, και θα προστατεύσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας.
 
Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2012 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΙΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥPDFΕκτύπωσηE-mail

Η εκλογή των νοσταλγών του Ναζισμού αποτελεί ισχυρό πλήγμα για την Ελληνική Δημοκρατία. Το επιβεβαίωσε με τα λόγια του ο επικεφαλής τους, ως νοσταλγός των πιο μαύρων σελίδων της ευρωπαϊκής ιστορίας και θιασώτης των δεινών του Ναζισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην Ελλάδα, σε συνέντευξή του στο Mega (εκπομπή «Πρωταγωνιστές», κ. Στ. Θεοδωράκη) ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι στο Αουσβιτς δεν υπάρχουν φούρνοι και θάλαμοι αερίων.

Προσβάλλει την ιστορική αλήθεια, τη μνήμη έξη εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας (μεταξύ των οποίων 70.000 Έλληνες Εβραίοι) που εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα θανάτου του Άουσβιτς, Νταχάου, Τρεμπλίνκα και στους άλλους τόπους της βιομηχανίας εξόντωσης που εγκατέστησε ο Αδόλφος Χίτλερ για την εφαρμογή της «τελικής λύσης» του εβραϊκού προβλήματος. Προσβάλλει αυτούς που ακόμα είναι ζωντανοί μάρτυρες αυτής της θηριωδίας. Προσβάλλει όλους όσους πολέμησαν και αντιστάθηκαν στη ναζιστική λαίλαπα. Προσβάλλει την ιστορία της Ελλάδας, τους αγώνες και τις θυσίες του ελληνικού λαού για την υπεράσπιση των αρχών της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση, την πολιτική ηγεσία του τόπου, τους κοινωνικούς φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα, τους ανθρώπους του Πνεύματος και του Πολιτισμού, να καταδικάσουν απερίφραστα και να απομονώσουν τις δυνάμεις που επιδιώκουν την αναβίωση των πλέον σκοτεινών ιδεών της Ευρωπαϊκής ιστορίας. 

Αθήνα, 14 Μαΐου 2012



ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟPDFΕκτύπωσηE-mail

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 27.1.2017:

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, να ζητήσει συγγνώμη από τον Εβραϊκό λαό για τη στάση ανοχής που είχε δείξει απέναντι σε αντισημιτικές απόψεις στο παρελθόν.

Η ανάρτηση του βουλευτή έγινε με αφορμή την ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος. «Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού. Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα. Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη. Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας. Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

Πηγή: ιστοσελίδα εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 27.1.2017






ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ


ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ


600 ΔΙΣ ΩΣ “ΔΑΝΕΙΑ” ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020 – ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 
ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:





ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB 

#ελληνωνσυνελευσις##ελλήνωνσυνέλευσις#υποψηφιοιβουλευτες##υποψήφιοιβουλευτές#






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια