https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗ ΑΣΚΕΝΑΖΙ;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗ ΑΣΚΕΝΑΖΙ;

 



Χθες στις 1:23 μ.μ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΛΛΟΦΙΛΟΙΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΙΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ  ΟΥΚΡΑΝΟΙΔΛΔ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ  ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ; 








Ο Δρ. Victor Leemans δεξιά την περίοδο του πολέμου ανάμεσα σε Γερμανούς αξιωματικούς. Δεξιά, ο Leemans ψηφίζει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του οποίου διετέλεσε πρόεδρος.



Πως οι συνεργάτες του Φυρερ αρχιτεκτόνησαν το σημερινό ευρωπαικό οικοδόμημα




Τι και αν χύθηκαν αμέτρητοι τόνοι αίματος για να λήξει ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος οι ναζιστές τελικά κατέλαβαν τις καίριες θέσεις σε όλους τους παγκόσμιους θεσμούς και φυσικά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΟΜΙΣΙΟΝΑΡΙΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 


Αριστερά, ο Γερμανός υπολοχαγός Βάλτερ Χάλσταϊν με συναδέλφους του αξιωματικούς το 1944. Δεξιά, ο Βάλτερ Χάλσταϊν το 1957, την ημέρα της υπογραφής της Συνθήκης της Ρώμης.

Ο δρ. Karl Ahrens στο Συμβούλιο της Ευρώπης τη δεκαετία του 1980.Πριν ταχθεί στο πλευρό των σοσιαλδημοκρατών, ο δρ. Karl Ahrens πήρε ένα διδακτορικό στα νομικά μετά τον πόλεμο. Ωστόσο, ως ανήσυχος νέος, πήρε και εκείνος αριθμό μητρώου του ναζιστικού κόμματος το 1942, την καλύτερη χρονιά για τον γερμανικό στρατό και το Γ’ Ράιχ. Οι δεκαετίες πέρασαν και ο πρώην νέος ναζιστής έγινε ο ώριμος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης τη δεκαετία του 1980.


Αριστερά ο Ευρωβουλευτής Franz Xaver Schönhuber δίνει συνέντευξη σε δημοσιογράφο, τέλη δεκαετίας 1980. Δεξιά, ο υπαξιωματικός των SS Franz Xaver Schönhuber στη διάρκεια του Β’ ΠΠ.



Στην αριστερά φωτογραφία ο στρατηγός (ψηλός) Krukenberg την περίοδο του Β΄ΠΠ. Δεξιά, το 1969, ηλικιωμένος (τέρμα αριστερά) πρώην ναζί αξιωματικός συζητάει με τον Γάλλο πρέσβη François Seydoux ο οποίος είχε βραβευτεί με το βραβείο Καρλομάγνος για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ενοποίησης.







ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»


https://patroklosthronios.blogspot.com/2021/07/5.html

===========================

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια