https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΨΕΥΔΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ NEWS 247)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΨΕΥΔΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ NEWS 247)

 



24.12.2021 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Την 16η Δεκεμβρίου 2021 η ηλεκτρονική εφημερίδα NEWS 247 δημοσίευσε ρεπορτάζ που αφορά θέσεις και δράσεις από ομάδες πολιτών, κινήματα και κόμματα στο ζήτημα των εμβολιασμών και στο νέο θέμα επικαιρότητας για το Σύνταγμα . Επιχειρήθηκε άλλη μία φορά να συνδεθεί με τα θέματα αυτά ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» κ. Αρτέμης Σώρρας. Στο ίδιο σφάλμα υπέπεσε ξανά παραγωγός ραδιοφωνικής εκπομπής του Βόλου το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου 2021 όταν άρχισε να περιγράφει τις συγκεκριμένες δράσεις πολιτών.
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει δηλώσει επίσημα και δηλώνει συνεχώς, ώστε να γίνει απόλυτα κατανοητό, πως δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω φαινόμενα. Καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους άναρχες τακτικές και χαοτικές συμπεριφορές οργανώσεων, ομάδων και μεμονωμένων πολιτών. Ωστόσο πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης και δημοσιογράφοι επιμένουν να κινούνται με δόλιο τρόπο επιχειρώντας να κατευθύνουν ύπουλα την κρίση των Ελλήνων πολιτών.
Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά πως η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και ο Πρόεδρος της κ. Αρτέμης Σώρρας έλαβαν μέρος στις πρόσφατες Ευρωπαϊκές και Εθνικές εκλογές και ως Οργανωμένος Πολιτικός Φορέας είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά να συμμετάσχει σε μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες. Αντιλαμβάνονται, και χωρίς να ασκούν δημοσιογραφία, πως αυτό σημαίνει ότι είναι παρών, σύννομος και συνταγματικός.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη επικύρωσε, με έγκρισή της αλλά και δικαστικές αποφάσεις, πως ο Πολιτικός μας Φορέας, το Πρόγραμμά του, τα Οικονομικά Εργαλεία και το όραμα του Αρτέμη Σώρρα για μία ελεύθερη Πολιτεία Ελλήνων είναι απολύτως νόμιμα και αληθινά.
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» έχει εμπιστοσύνη στην Νόηση και Κρίση των Ελλήνων Πολιτών όταν αυτοί ενημερώνονται ορθά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Πολιτεία τους. Δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά πως είναι ενάντια σε κάθε τύπου διχασμό μεταξύ των Ελλήνων. Αποδείχθηκε ιστορικά πως από αρχής του νέου Ελληνικού κράτους αυτοί που δίχαζαν και διχάζουν τους Έλληνες είναι τα κόμματα και οι κυβερνήσεις τους.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Email: kpd.thes.ke.typou@gmail.com

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ              

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB

#ελληνωνσυνελευσις#ελλήνωνσυνέλευσις#

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια