https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ… ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ Ο…ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ !! (Βίντεο)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ… ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΚΑΙ Ο…ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ !! (Βίντεο)

 



ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙ ΒΑΥΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΠΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
radioalfeios.gr/web-tv – radioalfeios@gmail.com

………………………

ΟΡΙΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ …

https://www.biscotto.gr/germanikh-sxolh-thesslaonikis-ekei-opou-h-ekpaideush-synanta-thn-prooptikh/ … Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την αποφοίτηση, το Γερμανικό απολυτήριο που έχει κανείς στα χέρια του είναι ισότιμο με το Ελληνικό, κάτι που καθιστά εφικτή την πρόσβαση στο δημόσιο. Με αυτό το απολυτήριο ο μαθητής μπορεί να ανοίξει τα φτερά του σε όλα τα γερμανικά πανεπιστήμια αλλά και σε όλο τον κόσμο… ]

……………………..

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ !!! (ΕΓΓΡΑΦΑ)

……………………..

ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ…

Σαμαράς-Τζέφρυ02 Ιουνίου 2009 Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ = Τρέμουν Χριστοφοράκο-Καραβέλλα. Έλληνες είστε κορόϊδα με ταμπέλα. Ζήστε εσείς με τα κόκκαλα σαν τα σκυλάκια, ψηφίστε όμως αυτούς που βρίζετε για να τρώνε την Ελλάδα. Δεν σας φταίει κανείς. Καλά κάνουν.dendias_syiangwgi7

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ candiadoc: Κων. Μητσοτάκης, οι σχέσεις με τον ναζί σφαγέα 3.000 Κρητικών και η δήλωση προς τη χούντα! (έγγραφα)

siemens-nikos-xristoforakosΝικόλαος Χριστοφοράκος (κέντρο), γνωστός και ως ο Έλληνας ΜένγκελεΠατέρας του Μιχάλη ΧριστοφοράκουΑθωώθηκε λόγω αμφιβολιών στην δίκη των δοσίλογων παρότι αναγνωρίστηκε από εχθρούς και φίλουςΣυνεργαζόταν με την Γερμανική διοίκηση.)

24 Μαρτίου 2011 Χριστοφοράκηδες και Μητσοτάκηδες…

Όταν η Βούλτεψη έγραφε πως θα έρθει η ώρα της Δικαιοσύνης και για Χαρδούβελη

Κυριακούλης Μητσοτάκης: Μπορούμε να κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις για συμφωνία με την Τουρκία (vid)

ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν είμαστε στο Ισραήλ” !!

Κ. Μητσοτάκης: Άλλη χώρα σε δυο χρόνια η Ελλάδα !!! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙ.

ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…



ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΕΧΕΙ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΤΑ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ε; ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

………………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια