https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤA «ELLINIKA HOAXES» ΓΙΑ ΤΑ 27 ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤA «ELLINIKA HOAXES» ΓΙΑ ΤΑ 27 ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 


Θέμα: Απάντηση σε εξώδικη πρόσκληση από «ELLINIKA HOAXES»

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΉΣΑΤΕ ΔΕΊΧΝΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΉΚΑΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΌΜΩΣ ΑΠΟΤΥΠΏΝΕΤΑΙ Η ΔΊΚΑΙΗ ΓΡΑΠΤΉ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΉ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΊΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΌΔΕΙΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΑΝΑΠΌΔΕΙΚΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΉΣΕΩΝ ΆΛΛΩΝ ΔΕΊΧΝΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ.
ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΈΣΤΑΤΗ Η ΘΈΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΆΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΆΣΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΆ ΤΗΝ ΚΟΙΝΉ ΓΝΏΜΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΦΟΡΈΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΎΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ (ΜΕ ΕΝΤΟΛΉ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΙΔΡΎΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΦΟΡΈΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΔΕΚΆΔΕΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΆΣΣΟΝΤΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ. ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΕΣΕΊΣ ΕΝΟΧΛΉΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΜΈΣΩ ΜΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΊΑΣ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ ΜΕ ΆΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΆΣΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΈΧΟΥΝ ΕΊΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΈΣ ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΕΊΤΕ ΆΛΛΟΙ… ΑΥΤΌ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΜΊΑ ΆΛΛΗ ΙΣΤΟΡΊΑ..!! ΈΧΕΤΕ ΔΊΚΙΟ ΌΤΙ ΓΡΆΨΑΜΕ ΈΝΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΌ ΆΡΘΡΟ ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΊΠΟΤΑ ΛΙΓΌΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ ΠΡΆΤΤΕΤΕ ΑΦΟΎ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΜΕ ΤΑ ΆΡΘΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΏΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΆΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΦΟΡΈΑ ΚΑΙ ΕΜΜΈΣΩΣ ΑΠΟΤΡΈΠΕΤΕ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΜΕ ΤΑ ΆΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΕΤΕ, ΈΧΕΤΕ ΚΛΟΝΊΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΜΕ ΑΝΑΠΌΔΕΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΊΣΤΕ ΜΕ ΑΜΦΊΒΟΛΑ ΚΊΝΗΤΡΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΤΗΣ ΓΑΊΑΣ ΧΩΡΊΣ ΚΌΜΜΑ-ΔΌΓΜΑ-ΧΡΏΜΑ. ΕΣΕΊΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ;;
ΒΕΒΑΊΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΈΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΌΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΟ ΆΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΎΣ ΠΟΥ ΕΣΕΊΣ ΔΗΛΏΣΑΤΕ ΌΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΎΝ, ΕΦ’ ΌΣΟΝ ΌΜΩΣ ΜΠΕΊΤΕ ΚΙ ΕΣΕΊΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΕΠΑΝΌΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ ΆΡΘΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΌΤΟΠΟ ELLINIKA HOAXES ΑΠΌ ΤΟ 2014 ΈΩΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΎΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΎΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΦΟΡΈΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΟ BLOG “ELLINIKA HOAXES” ΤΟ ΕΞΉΣ ΚΕΊΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΌΡΘΩΣΗ: «ΖΗΤΆΜΕ ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΦΟΡΈΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΆΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΦΟΡΈΑ «ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΌΣΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΝΑΠΌΔΕΙΚΤΑ ΑΝΑΦΈΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΑΜΕ ΕΙΣ ΒΆΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΕΙΡΆ ΆΡΘΡΩΝ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟ 2014 ΈΩΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ. ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΊ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΈΒΑΛΑΝ ΒΆΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΌΛΗΨΗ, ΤΟΥΣ ΣΤΌΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΎΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΦΟΡΈΑ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΣΎΝΟΛΌ ΤΟΥΣ ΉΤΑΝ ΑΝΑΠΌΔΕΙΚΤΟΙ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΟΎΜΕ ΠΛΉΡΩΣ». ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΕΊΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΏΣΕΤΕ, ΔΊΚΑΙΟ ΘΑ ΉΤΑΝ, ΝΑ ΜΠΟΎΜΕ ΣΕ ΜΊΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΎΝ ΣΕ ΜΊΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΊΘΟΥΣΑ ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΌΛΑ ΌΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊΤΕ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΏΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ΧΩΡΊΣ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΠΊΣΗΜΟΥΣ ΘΕΣΜΟΎΣ ΤΟΥ ΚΡΆΤΟΥΣ ΜΑΣ Ή ΆΛΛΩΝ ΚΡΑΤΏΝ, ΒΑΣΙΖΌΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΊΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΈΧΕΤΑΙ. ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΣΑΣ, ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΑΝΌΡΘΩΣΉ ΜΑΣ, ΖΗΤΟΎΜΕ ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΤΗΝ ΠΛΉΡΗ ΚΑΙ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΠΑΝΌΡΘΩΣΗ ΑΠΌ ΜΈΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΏΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΊΜΑΣΤΕ.
ΤΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΉ SITE “ELLINIKA HOAXES” ΔΙΑΣΠΕΊΡΟΥΝ ΚΑΚΌΒΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ USD ΠΟΥ ΚΑΤΈΘΕΣΕ ΥΠΈΡ ΌΛΩΝ ΗΜΏΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ Ο ΈΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ, ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ 6 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΏΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΏΝ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΏΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΆΘΑΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΆ Φ.Ε.Κ. (ΦΎΛΛΑ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΣ). ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΧΩΡΊΣ ΚΌΜΜΑ – ΔΌΓΜΑ – ΧΡΏΜΑ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΌΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΤΟΥΣ…!!!
ΤΜΉΜΑ ΤΎΠΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΚΑΙ ΘΡΆΚΗΣ

May be an image of text that says "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΤΑ Κωδικός: 1826 ΑΛΑΜΙΝΟΣ 510221717 835548 Χρόνος 47ος Αριθμός Φύλλου 12549 ΚΑΒΑΛΑ e-mail: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 www.efimeridakavala.gr ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ TA «ELLINIKA HOAXES"ΓIA ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ KATA ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Απάντηση εξώδικη πρόσκληση από «ELLINIKA HOAXES>> εαπό άρθρο Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 Τιμή φύλλου 0,50 EURO KaBaлa Συνέχεια από αναπο- ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΑ «ELLINIKA HOAXES"ÎIA 27 ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ KATA ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Απάντηση σε εξώδικη πρόσκληση από «ELLINIKA HOAXES>> σελ. δράση Φορέα εμμέσως αποτρέπετε ναροσεικίες οποια ουσιαστικά πράττετε αφου ουσία άρθρα Συνέχεια στη σελ. Εለ- Κεντρικής Περιφερειακή Διοίκησης Ανατολικής Θρακης επα-" 

 

ΠΗΓΗ


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ 

ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ                                                              
 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις και ζητάει άτομα για την επάνδρωσή τους.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ Ο Παγκόσμιος Ανθρωποκεντρικός Οργανισμός Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις, ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, σε όλους τους Έλλην ανθρώπους σε όλη την Ελληνική επικράτεια, σε όλον πλανήτη παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι. 
Τώρα είναι η ώρα που μπορούμε όλοι μαζί!

Τώρα είναι η ώρα της ολικής συστράτευσης, όλων των Ελλήνων πολιτών για την τεράστια απελευθέρωσή μας με την συλλογική συνδρομή όλων, στην οργανωμένη δομή και δόμηση του αληθινού κράτους μας για την επαναφορά της Αλήθειας, του Δικαίου, για την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας.

Εκατοντάδες αυτόνομοι οργανισμοί Ελλήνων Συνέλευσις ιδρύονται σε όλη την Ελληνική επικράτεια από πολίτες που εισέρχονται στην τεράστια λεωφόρο της απελευθέρωσης και ενώνονται στην διαδικασία της ολότητάς τους διαθέτοντας την ενέργειά τους στην δράση της αναγνώρισης και κατάκτησης όλων των αληθειών των δικαίων και των δικαιωμάτων τους.

Η Ελλήνων Συνέλευσις αναγγέλλει σε όλους τους πολίτες ότι διαθέτει στην διαχείρισή της ακίνητα για την δημιουργία αυτόνομων τοπικών οργανισμών Ελλήνων Συνέλευσις τηρώντας τις καταστατικές διαδικασίες στην απόλυτη ένωσή μας όπου στην βάση της ως θεμέλια υπάρχουν οι αξίες και οι αρχές της πραγματικής Ελλάνιας Δημοκρατίας μας.

Καλούμε και προσκαλούμε αυτή την ύστατη ώρα όλους τους Έλληνες αδελφούς μας να ενωθούμε για να διοικήσουν και να πραγματώσουν την Ελλήνων Πολιτεία, την πραγματική Δημοκρατία μέσα από τις ίδιες τις δράσεις που θα εκτελέσουν οι ίδιοι και πρέπει όλοι να πάρουν θέση.

Αυτό ήδη συμβαίνει από χιλιάδες Έλληνες πολίτες και θα πολλαπλασιαστεί και θα αναχθεί στην ενότητά μας, στην ένωση όλων μας για να τελειώσει μια για πάντα κάθε δυναστεία, κάθε ψευτοπολιτική, κάθε ψευτοϊδεολογία και να εισέλθουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ως πραγματικοί πολίτες.

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.
Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Έλληνα πολίτη. Πάρε θέση τώρα και ως άνθρωπος και ως πραγματικός πολίτης που ζεις και βιώνεις την ενσάρκωσή σου.
Είναι καθήκον σου να πάρεις θέση τώρα και να μετέχεις με κρίση και αρχή στα κοινά όλου του ελεύθερου συνόλου σου. 
Είναι η ώρα να σηκωθείς όρθιος ως πολίτης και να εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία των πολιτών που αυτή είναι η πραγματική Ελλάνια Δημοκρατία και έχει μόνο δημόσια διοίκηση και δεν έχει κόμματα, δεν έχει δόγματα, δεν έχει χρώματα.


Τώρα μπορείς να έχεις όλες τις προϋποθέσεις στα χέρια σου. Και τα ακίνητα και τα καταστατικά και την δομή και τη δόμηση και όλα τα αδέλφια σου μαζί, σαν μια σφαίρα πυρός. Αυτή είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Αυτή είναι η Ελλήνων Πολιτεία. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.

Σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα που ενώνονται οι Έλλην Άνθρωποι. Έλλην είναι το κωδικό όνομα του Ανθρώπου και αν τώρα που συμβαίνει η τεράστια ένωση τους δεν είσαι μαζί με τους ανθρώπους, ποια άλλη μπορεί να είναι η θέση σου; Τι άλλο μπορεί να είσαι;
 
Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις θέση και να ενδώσεις στην πόλη σου, στη γειτονιά σου, και να ενώσεις τον εαυτό σου με όλους τους ανθρώπους γιατί αυτό που λείπει σήμερα και συμβαίνει ήδη με τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ελλήνων Συνέλευσις είναι η ένωση όλων των Ανθρώπων.
 
Τώρα μπορείς. Έλα μαζί μας για την Απελευθέρωσή σου. Για τον Πλούτο σου. Για την Ισχύ σου. Για την Δύναμή σου. Για την Υγεία σου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
👇👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :
👇👇

===================================================================================

===============================================================

 Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια