https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ



 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. Η ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΤΙΜΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ; Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΚΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. ΠΟΥΛΑΤΣΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : jpoulatsoglou@gmail.com – 697 8330 444




Συγκλονιστικές καταγγελίες του "γαλάζιου" Δημάρχου Κωνσταντέλλου για απευθείας αναθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων από τον Πατούλη! "Έχουν τινάξει την μπάνγκα στον αέρα" (ΒΙΝΤΕΟ )

 





Σε αποκαλύψεις που πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας προχώρησε ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Αττικής αναφορικά με τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Πατούλη.

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος επί 40 λεπτά παρουσίασε στοιχεία και αριθμούς για τα έργα και τις ημέρες της Διοίκησης Πατούλη για μια σειρά από απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ που γεννάνε πάρα πολλά ερωτήματα.

Μάλιστα ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την έκφραση έχουν «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» στον ΕΔΣΝΑ για να δείξει το τεράστιο μέγεθος της σπατάλης τον λογαριασμό της οποίας θα κληθούν να τον πληρώσουν οι δημότες όλοι της Αττικής.

ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ.......

Ο  Κωνσταντέλλος υποστηρίζει ότι έχουν παραβιαστεί βασικές αρχές της Διαφάνειας και της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης από την περιφερειακή αρχή Πατούλη.





ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΘΩΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια