https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

 

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ 

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΕΕ;




Μπάχαλο σε ΥΠΟΙΚ και υπουργείο Ανάπτυξης: Σε λάθος τηλέφωνα επικοινωνίας και με προσωπικό ασφάλειας των κτιρίων... απαντούν στους πολίτες!

Είναι απίστευτο, αλλά είναι και αληθινό! Άλλωστε, ο καθείς μπορεί να το διαπιστώσει, ιδίοις όμασι, μέχρι οι υπεύθυνοι να το αλλάξουν. Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών, στη σελίδα επικοινωνίας (δείτε εδώ), το τηλέφωνο που αναγράφεται για να μπορεί κάποιος να επικοινωνεί για κάποιο ζήτημά του, ανήκει στο υπουργείο Ανάπτυξης, κι όχι στο ΥΠΟΙΚ!

 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Θα πει κανείς ότι τέτοια ώρα, τέτοια λόγια... Εδώ έχουμε άλλα κι άλλα, σοβαρές αστοχίες της κυβέρνησης και γενικά απίστευτα προβλήματα σε επίπεδο επιτελικού κράτους, αυτό βρήκαμε τώρα να αναδείξουμε;

Υπουργείο Οικονομικών Ιστοσελίδα ΥΠΟΙΚ

Όχι, δεν το διαπιστώσαμε έτσι, από μόνοι μας. Μία γυναίκα πολίτης μας το κατήγγειλε, κι εμείς αφού το διασταυρώσαμε πρώτα, το φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας, διότι δεν είναι μόνο ότι οι πολίτες ταλαιπωρούνται ακόμη και σε τέτοια μικρά ζητήματα, αλλά είναι και άκρως ενδεικτικό του μπάχαλου που επικρατεί... 

 

Δηλαδή, σε συνθήκες πανδημίας, τι πρέπει να κάνει ένας πολίτης για να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο προκειμένου να ρωτήσει ή και να λύσει κάποιο ζήτημα που τον ταλανίζει; Να πηγαίνει ο ίδιος επίσκεψη στο υπουργείο; Κι αν είναι από την περιφέρεια; Έλεος! Δεν ξέρω αν θα έπρεπε ο ίδιος ο υπουργός να το είχε ήδη δει και να το έχει διορθώσει, σίγουρα όμως κάποιοι εκεί δίπλα του, στο επιτελείο του, δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. 

 

Μάλιστα, όπως μας κατήγγειλε η κυρία Β. Τσ., μετά από αναρίθμητες προσπάθειες της για να απαντήσει κάποιος στο 210 33332000, τελικά της αποκρίθηκε μια κυρία (ευγενέστατη κατά τα άλλα), η οποία την ενημέρωσε ότι δεν έχει καλέσει στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά στο Ανάπτυξης!

 

Στη δε παρατήρηση της κυρίας Βάσως ότι «μα, αυτό είναι το τηλέφωνο που αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΟΙΚ ως αριθμός επικοινωνίας» και πως θα πρέπει να μεριμνήσει να το πει σε κάποιον ώστε να το αλλάξει με το σωστό, η απάντηση που έλαβε ήταν: «εγώ, κυρία μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είμαι στην ασφάλεια του κτιρίου και μάλιστα σε άλλο υπουργείο. σας είπα εδώ είναι το Ανάπτυξης. Δεν ξέρω που να το πω».

 

Με λίγα λόγια, ούτε απλός υπάλληλος για να απαντά στους πολίτες δεν υπάρχει, όχι αρμόδιος για να επιλύει ζητήματα... έστω και στο τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου Ανάπτυξης! 

Ο πειρασμός μας πλέον είναι να διαπιστώσουμε αν το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα υπουργεία...

Προφανώς, έπρεπε να γίνει θέμα -διά χειρός μου, εδώ, στη στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια» του PIPERATA.GR-, μπας και κάποια στιγμή δεήσουν να διορθώσουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας, ειδικά σ' αυτά των κ. Χρήστου Σταϊκούρα και Άδωνη Γεωργιάδη, όπου έχει διαπιστωθεί το λάθος, για να μπορεί ένας απλός πολίτης να επικοινωνεί με κάποιον υπεύθυνο στο υπουργείο Οικονομικών και στο υπουργείο Ανάπτυξης, κι όχι μόνο με το προσωπικό ασφάλειας του κτιρίων τους...  Ε, κύριοι υπουργοί;

ΠΗΓΗ:https://www.piperata.gr/


ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ







ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

                   https://patroklosthronios.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB 

#ελληνωνσυνελευσις##ελλήνωνσυνέλευσις#αρτεμιςσωρρας#αρτέμιςσώρρας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια