https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ 2 ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ 2 ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)


 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΝΕΑ ΔΟΜΗ (ΛΑΘΡΑΙΩΝ &ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Η όποια νέα Δομή, εντός του Δήμου, αν, όταν και όποτε λειτουργήσει, να απορροφήσει και εκείνη των Θερμοπυλών, καθώς δεν μπορούν να λειτουργήσουν δύο (2) δομές στον ίδιο Δήμο και επαναλαμβάνει ότι άμεσα είναι ανάγκη να απελευθερωθεί ο ιστορικός χώρος των Θερμοπυλών, ενόψει των εκδηλώσεων για 2500 χρόνια από την ομώνυμη μάχη

Αποφάσεις και καταγγελίες για τους πρόσφυγες στο δημοτικό συμβούλιο. Η απάντηση του δημάρχου. (video)

Το θέμα της νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες απασχόλησε χθες την συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου Λαμιέων.

Με απόφασή του το σώμα καταδικάζει την απόφαση δημιουργίας νέας δομής και ζητά την διακοπή λειτουργίας της υπάρχουσας. Επίσης αποφασίστηκε να προχωρήσει η διαδικασία για την ένταξη του δήμου στο πρόγραμμα Εστία 2.

Στο μεταξύ ο Νίκος Σταυρογιάννης και ο Βασίλης Κυριακάκης καταγγέλλουν τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η δημοτική αρχή.

Με έγγραφο που κατέθεσε στο σώμα ο Θύμιος Καραΐσκος αποδεικνύει πως είχε ζητήσει από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη την διακοπή λειτουργίας της υπάρχουσας δομής φιλοξενίας προσφύγων στις Θερμοπύλες.

ΠΗΓΗ:https://tvstar.gr/fthiotida-articles/121499-apofaseis-kai-kataggelies-gia-tous-prosfyges-sto-dimotiko-symvoylio-i-apantisi-tou-dimarxou-video

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΤΙΑ 2

Προς το ESTIA II: Η Ύπατη Αρμοστεία χαιρετίζει τη δέσμευση της Ελλάδας για τη διασφάλιση της συνέχισης ενός εμβληματικού προγράμματος υποδοχής αιτούντων άσυλο


Αθήνα, 15 Ιουλίου 2020 – Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) υπέγραψαν σήμερα στην Αθήνα μια Συμφωνία Χρηματοδότησης για την υλοποίηση του προγράμματος στέγασης αιτούντων άσυλο ESTIA II. Η Συμφωνία επιβεβαιώνει τη μετάβαση μέσα στο 2020 του σκέλους της στέγασης του προγράμματος ESTIA από την Υ.Α., η οποία το διαχειρίζεται επί του παρόντος, προς το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Αφετηρία θα είναι η μεταβίβαση της διαχείρισης 12.000 θέσεων στέγασης – σχεδόν το ήμισυ όλου του προγράμματος – την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

«Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες και τη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για την ανάληψη της διαχείρισης του προγράμματος στέγασης ESTIA εντός του έτους», ανάφερε ο Philippe Leclerc, Αντιπρόσωπος του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα. «Εκτιμούμε επίσης τις διαβεβαιώσεις που λάβαμε τόσο από την ελληνική κυβέρνηση όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ότι αποτελεί πολιτική προτεραιότητα η ομαλή συνέχιση του προγράμματος στέγασης ESTIA για τους ανθρώπους που είναι επιλέξιμοι για το πρόγραμμα και φιλοξενούνται σήμερα σε διαμερίσματα και κτίρια σε 21 πόλεις σε όλη την Ελλάδα», πρόσθεσε.

H Ύπατη Αρμοστεία είναι σε στενή συνεργασία με τις ελληνικές αρχές για την ενίσχυση της ετοιμότητάς τους προκειμένου να αναλάβουν το χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. πρόγραμμα στέγασης ESTIA, το οποίο συντονίζει η Υ.Α. από τα τέλη του 2015, μετά από αίτημα της κυβέρνησης, σε συνεργασία με Δήμους και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Κατά τη χρονική εκείνη περίοδο, η Υ.Α. ανέλαβε την κάλυψη της επείγουσας ανάγκης στέγασης χιλιάδων αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, με τον απώτερο στόχο όμως της ανάληψης αυτής της ευθύνης από το ελληνικό κράτος, σύμφωνα και με τις υποχρεώσεις του ως κράτους μέλους της Ε.Ε.

«Η δυνατότητα υποδοχής της Ελλάδας θα πρέπει να ενισχυθεί και το πρόγραμμα ESTIA, που έχει βοηθήσει σχεδόν 70.000 ευάλωτους ανθρώπους τα τελευταία πέντε χρόνια με τη διαμονή τους σε ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες σε διαμερίσματα, θα πρέπει να διατηρηθεί, ως ο προτιμητέος τύπος στέγασης όταν δεν επικρατούν συνθήκες έκτακτης ανάγκης», ανέφερε ο κ. Leclerc. «Η διαφύλαξη της βιωσιμότητας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας αυτού του εμβληματικού προγράμματος θα πρέπει να αποτελεί κοινό μας στόχο, καθώς έχει αποδείξει ότι οι πρόσφυγες και οι τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα μπορούν να ζήσουν μαζί».

Η Ύπατη Αρμοστεία εκτιμά επίσης τη συνεχή συνεισφορά της Ε.Ε. για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας των πόρων για την ομαλή συνέχιση και μετάβαση του ESTIA, ενός βασικού πυλώνα του συστήματος υποδοχής αιτούντων άσυλο της Ελλάδας.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει διαβεβαιώσει την Υ.Α., την Ε.Ε. και τους εταίρους υλοποίησης του προγράμματος ESTIA, ότι σκοπεύει να αναλάβει – μέσω των υπαρχόντων ή νέων εταίρων – όλα τα συμβόλαια της Υ.Α. για τα υπάρχοντα διαμερίσματα, στο πλαίσιο ενός συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος μετάβασης..

«Σε μια εποχή που η Ελλάδα χρειάζεται μια σταθερή και ισχυρή δυναμικότητα υποδοχής, και με την πανδημία του COVID-19 να συνεχίζεται, η χώρα δεν αντέχει να διακινδυνεύσει να χάσει θέσεις στέγασης και να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο χιλιάδες ευάλωτοι αιτούντες άσυλο να βρεθούν χωρίς διαμονή και υποστηρικτικές υπηρεσίες,» πρόσθεσε ο κ. Leclerc.

Το πρόγραμμα ESTIA έχει συγκεντρώσει με μοναδικό τρόπο την αποδοχή και την εκτίμηση της ελληνικής κοινωνίας, με θετικά και απτά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες και τους αιτούντες άσυλο. Έχει δείξει στην πράξη ότι η αρμονική συνύπαρξη και η διάδραση μεταξύ των τοπικών κοινωνιών και των προσφύγων είναι εφικτή και ωφελεί την κοινωνική συνοχή. Έχει επίσης καταφέρει να κρατήσει ισορροπία ανάμεσα στην οικονομική αποδοτικότητα και την ποιότητα, λειτουργώντας παράλληλα ως αρχική γέφυρα με τη διαδικασία ένταξης. Η Υ.Α. ελπίζει ότι αυτό το πρότυπο πρόγραμμα θα συνεχίσει με επιτυχία και θα διατηρηθεί ως ένα βασικό τμήμα του συστήματος υποδοχής της Ελλάδας.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ESTIA εδώ:


ΠΗΓΗ:https://www.unhcr.org/gr/15971-pros-to-estia-2.html


Οι όροι λειτουργίας του προγράμματος φιλοξενίας «ESTIA II»

Κοινή υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται οι όροι για την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας αιτούντων άσυλο «ESTIA II» δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση των υπουργείων Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Μετανάστευσης και Ασύλου προβλέπει τον καθορισμό του κόστους στέγασης ανά άτομο ημερησίως, τις επιλέξιμες δαπάνες του προγράμματος καθώς και τους δυνητικούς δικαιούχους που μπορούν να συμμετέχουν, δηλαδή εθνικές, περιφερειακές και τοπικές αρχές, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, διεθνείς οργανισμοί και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Όπως επισημαίνεται, την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος φέρει η Διεύθυνση Προστασίας Αιτούντων 'Ασυλο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ενώ υπεύθυνη αρχή για την αξιολόγηση, ένταξη και διαχείριση των προτάσεων είναι η Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Διαχείρισης Προγραμμάτων Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Μέχρι σήμερα την ευθύνη του προγράμματος είχε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει να έχει αυτό το ρόλο μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάβαση της αρμοδιότητας στο υπουργείο, ως το τέλος του έτους.

Ο προϋπολογισμός του ESTIA II ανέρχεται σε 20.852.887,81 ευρώ τα οποία καλύπτονται από τον Μηχανισμό Έκτακτης Στήριξης του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης. Το πρόγραμμα, όπως ίσχυε και μέχρι σήμερα, δεν αφορά μόνο στην παροχή στέγασης στους αιτούντες άσυλο, αλλά και σε υποστηρικτικές υπηρεσίες με τη συνδρομή νομικών, κοινωνικών λειτουργών, διερμηνέων και διοικητικού προσωπικού.

Ως ημερομηνία έναρξης της επιλεξιμότητας των δαπανών ορίζεται η 1η Ιουνίου 2020 και ως ημερομηνία λήξης η 31η Δεκεμβρίου 2020.

Στην κοινή υπουργική απόφαση καθορίζεται το κόστος των δαπανών ανά ημέρα και ανά θέση και το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με την κατηγορία των μονάδων στέγασης (διαμερίσματα, κτίρια ως 20 θέσεων και κτίρια άνω των 20 θέσεων) και την περιοχή που αυτές βρίσκονται. Για παράδειγμα για νέα διαμερίσματα που βρίσκονται στην Αττική το κόστος ανά θέση και ανά ημέρα για φορείς με επιλέξιμο ΦΠΑ διαμορφώνεται σε 7,66 ευρώ, για κτίριο 20 θέσεων σε 12,73 ευρώ και για κτίριο 24 θέσεων σε 14,60 ευρώ. Η υψηλότερη τιμή ορίζεται στα Ιόνια νησιά, όπου για διαμέρισμα διαμορφώνεται σε 8,69 ευρώ, για κτίριο 20 θέσεων σε 13,75 ευρώ και για κτίριο 24 θέσεων σε 15,64 ευρώ.

Διαφορετικές είναι οι τιμές για υφιστάμενα διαμερίσματα και κτίρια. Για παράδειγμα το κόστος για φορείς με επιλέξιμο ΦΠΑ στην Αττική διαμορφώνεται σε 6,19 ευρώ για διαμερίσματα, 11,26 ευρώ για κτίρια 20 θέσεων και 13,14 ευρώ για κτίρια 24 θέσεων.

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει όχι μόνο τη διαμονή αλλά και όλες τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχονται, καθώς και τις δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας των μονάδων (κτιριακές διαρρυθμίσεις, υλικοτεχνικός εξοπλισμός, λογαριασμοί ΔΕΚΟ). Χωριστά λογίζονται μόνο τα κόστη έκτακτων δαπανών, οι οποίες ωστόσο είναι επιλέξιμες εφόσον ληφθεί έγκριση της αρμόδιας Αρχής Υποδοχής. Οι έκτακτες δαπάνες αφορούν στην αντιμετώπιση επείγουσας ανάγκης ευάλωτου ωφελούμενου, όπως εξειδικευμένη ιατρική βοήθεια, αναπηρικά βοηθήματα ή δικαστικά έξοδα.

Αντιδράσεις από Ύπατη Αρμοστεία και ΜΚΟ

 Η Ύπατη Αρμοστεία υπενθυμίζει ότι το πρόγραμμα ESTIA έχει βοηθήσει σχεδόν 70.000 αιτούντες άσυλο να ζήσουν σε αξιοπρεπείς συνθήκες τα τελευταία πέντε χρόνια και κάνει λόγο για ένα «πρότυπο μοντέλο, που έχει αυξήσει σημαντικά την ικανότητα υποδοχής της Ελλάδας, με τρόπο επωφελή και για τους πρόσφυγες και για τις τοπικές κοινωνίες». «Είναι ένα πολύπλοκο και απαιτητικό πρόγραμμα, το οποίο έχει καταφέρει μια ισορροπία μεταξύ της οικονομικής απόδοσης και της ποιότητας, προσφέροντας όχι μόνο ενοικιαζόμενα καταλύματα σε αστικό περιβάλλον αλλά και ένα πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης στους πιο ευάλωτους αιτούντες άσυλο»,.

Η γενική διευθύντρια της οργάνωσης SolidarityNow, Αντιγόνη Λυμπεράκη αναφέρει ότι η μείωση που επιχειρείται στο ESTIA II ανέρχεται περίπου σε 30% σε σχέση με ό,τι ίσχυε σήμερα.

ΠΗΓΗ:https://gr.euronews.com/2020/06/17/oi-oroi-leitoyrgias-toy-programmatos-filoxenias-estia-ii

 Αντιγόνη Λυμπεράκη:Η ακτιβίστρια ξαδέλφη της Ντόρας, στο ψηφοδέλτιο του Μάνου

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη για τον περισσότερο κόσμο είναι η δραστήρια καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά και δραστήριο μέλος της Action Aid στην Ελλάδα και στην Κένυα, μιας διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας.

Οπως ανακοινώθηκε χθες ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας της σύμπραξης Μάνου-Τζήμερου-Βαλλιανάτου «Δράση - Δημιουργία Ξανά».

Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό και επισημαίνει το parapolitika.gr είναι ότι είναι η κόρη της αδερφής του επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αρτεμισίας Λυμπεράκη.

Οπως είναι άλλωστε γνωστό του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ., ηγείται η πρώτη της εξαδέλφη της Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης, πρόεδρος της Action Aid Ελλάδας είναι η άλλη της πρώτη εξαδέλφη, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Η ίδια όπως έχει δηλώσει παλιότερα «όσο θυμάται τον εαυτό της ήταν πάντα ακτιβίστρια, πιστεύει στον ακτιβισμό και ήταν πάνω από 20 χρόνια ακτιβίστρια σε κόμματα της αριστεράς, στη ΚΝΕ, στο ΚΚΕ και στο Συνασπισμό.

«Τα τελευταία όμως χρόνια είμαι ακτιβίστρια σε άλλο επίπεδο. Δουλεύω για την διεθνή οργάνωση Action Aid. Πιστεύω στον ακτιβισμό γιατί αποδίδει. Από την άλλη σαν οικονομολόγος, είμαι ιδιότυπη οικονομολόγος της ανάπτυξης και φεμινίστρια οικονομολόγος της ανάπτυξης» συμπληρώνει στο παρακάτω βίντεο η κυρία Λυμπεράκη.

ΠΗΓΗ:https://www.iefimerida.gr

ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ

ΕΔΩ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ:https://www.politispress.gr/

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη πέρα από προοδευτική πρώην βουλευτής του «Ποταμιού», ήτοι του ΠΑΣΟΚ με φερετζέ, είναι και ξαδέρφη του Μητσοτάκη, αλλά και γενική διευθύντρια σε MKO του Σόρος που σχετίζεται με την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών που κατακλύζει την Πατρίδα μας.

Για να περιγράψουμε με λίγα λόγια την δράση της εν λόγω ΜΚΟ σε τίτλους, θα πρέπει προφανώς να αναφέρουμε την λειτουργία δύο δομών για λαθρομετανάστες, την χρηματοδότηση άλλων ΜΚΟ που ασχολούνται με την λαθρομετανάστευση σε πιο ειδικά πεδία, όπως η ενοικίαση διαμερισμάτων, και φυσικά την οργάνωση του τμήματος προπαγάνδας γύρω από την δίκη της ‘Χ.Α.’.

Συγκεκριμένα ο λόγος για το Golden Dawn Watch που αναλαμβάνει την διαστρέβλωση των γεγονότων στην δίκη και την παροχή «γραμμής» προς τα ΜΜΕ.

Σας προκαλούν έκπληξη όλα τα παραπάνω; Κακώς, διότι σε προσωπικό επίπεδο η ξαδέρφη Μητσοτάκη ήταν εδώ και καιρό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εν λόγω ΜΚΟ, αλλά και σε κομματικό επίπεδο, ο ξάδερφός της και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει πολλές φορές συναντηθεί με το… μεγάλο αφεντικό, τον “George Soros”.

Ενώ η Λυμπεράκη συμμετείχε και σε μία ακόμα ΜΚΟ της οικογένειας Μητσοτάκη, την ‘Action Aid’, που επίσης ασχολείται με τους λαθρομετανάστες και πρόεδρος του Δ.Σ. αυτής της ΜΚΟ ήταν μέχρι πρότινος η αδερφή του Κυριάκου, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Στην τελετή ανάληψης των νέων καθηκόντων της, η ξαδέρφη Μητσοτάκη είπε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες προκλήσεις με την αρμονική ενσωμάτωση των προσφύγων στην κοινωνία μας μέσω της πρόσβασής τους στην εκπαίδευση και στην εργασία.»

Δεν το κρύβουν ότι θέλουν με το ζόρι να βάλουν τους λαθρομετανάστες στις κοινωνίες μας, στα σχολεία των παιδιών μας και να μας αντικαταστήσουν με τους νέους κατοίκους της Ελλάδος.

Ας δούμε, όμως, ποιοι είναι και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το ΔΣ της συγκεκριμένης αντεθνικής ΜΚΟ:

α) Στέλιος Ζαββός, πρόεδρος της ΜΚΟ του Σόρος και κουμπάρος του. Θυμίζουμε ότι αυτός ο επιχειρηματίας, λίγο πριν την πτώση της ψευτοδεξιάς, είχε παραθέσει δείπνο στο οποίο «Παρακάθησαν ο πρώην πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος, οι Γκίκας Χαρδούβελης, Ν. Δένδιας και Γ. Μαυραγάνης», όπως ανέφερε τότε ο Βηματοδότης.

β) Χρήστος “Ροζάκης”, ο οποίος διετέλεσε υφυπουργός εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ την αποσταθεροποιητική αδυναμία του σε διάφορες μειονότητες, υπαρκτές και ανύπαρκτες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι ο “Ροζάκης” έχει καταδικάσει τη χώρα μας για την μη αναγνώριση των «μακεδονικών» και τουρκικών «συλλόγων».

γ) Νίκος Αλιβιζάτος, σύμβουλος για πολύ καιρό του Κώστα Σημίτη και υποψήφιος για την προεδρεία της Δημοκρατίας με την στήριξη του ‘Πασόκ’ και του κόμματος Θεοδωράκη.

Πέραν, όμως, αυτών αξίζει να τονίσουμε ότι ο Αλιβιζάτος ήταν αυτός που συνέταξε την πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος, προκειμένου να απαγορευτεί η ‘Χ.Α.’, πρόταση την οποία πριν δημοσιεύσει η «Καθημερινή» την είχε παραδώσει στον Αντώνη Σαμαρά.

Μια «ωραία ατμόσφαιρα», δηλαδή, αφού σεσημασμένοι αντεθνιστές με βαριά βιογραφικά στην υπηρεσία του συστήματος οργανώνονται κάτω από την προεδρία του κουμπάρου του “Σόρος” και την γενική διεύθυνση της ξαδέρφης του Μητσοτάκη, προκειμένου να ενσωματώσουν με το ζόρι τους λαθρομετανάστες στην Ελληνική Κοινωνία.

Και κατά τα άλλα, θα γυρνούν οι κομματάρχες της Ν.Δ. τα καφενεία και θα λένε ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες:
Την ξαδέρφη και την αδερφή του Μητσοτάκη τις ρωτήσανε, άρα γε;

Κώστας Αλεξανδράκης

ΠΗΓΗ:https://www.politispress.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι ΣΕΛΙΔΑ 39 από 40 οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.


Στα κατασχεμένα σπίτια των Ελλήνων και με επιδότηση θα στεγάσουν 87.900 πρόσφυγες και …«πρόσφυγες»

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
👇👇
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

👇

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015 ΚΑΙ ΤΟ 

👇

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“.

ΚΑΝΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

👇

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.




ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ.




ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ




ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ε.ΣΥ. ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

Δ/ΝΣΗ:ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛ: 2231501634 & 6907611942

EMAIL: esykamenonvourlon@gmail.com

BLOGSPOT: https://esykamenonvourlon.blogspot.com/

FACEBOOK:Ε.ΣΥ. - Ελληνων Συνελευσις Καμενων Βουρλων

TWITTER:https://twitter.com/grDsGg2YQWAoAeB 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια